پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  |  Thursday, 21 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۰۸۵۹
تاریخ انتشار : ۴۵ : ۱۳ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۰
مسعود کرامتی می‌گوید در حال حاضر احساس می‌کند یک پشتیبان مهم را به صورت شخصی از دست داده است البته نه فقط او بلکه بسیاری از بچه‌های سینما این حس را دارند و در آینده که ایشان نیست این حس بدتر خواهد شد.

مسعود کرامتی کارگردان و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون. در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری دیباچه درباره آشنایی با مرحوم فرشته طائرپور تهیه کننده، کارگردان، فیلمنامه نویس و نویسنده که روز گذشته ۲۶ مردادماه دار فانی را وداع گفت، بیان کرد: من سال ۶۱ با مرحوم فرشته طائرپور آشنا شدم و برای انجام کاری به دفتر ایشان که آن زمان با وحید نیکخواه آزاد همکاری می‌کردند، مراجعه کردم در حقیقت کارم را با دفتر ایشان و وحید نیکخواه آزاد آغاز کردم و این آشنایی ادامه پیدا کرد و منجر به تولید مجموعه تلویزیونی «مسافرخانه» و فیلم سینمایی «پاتال و آرزو‌های کوچک» شد.
 
بارزترین ویژگی فرشته طائرپور کمک کردن بود |  یک پشتیبان مهم را از دست دادم | در سه سال اخیر از کار برای سینمای کودک کنار کشید و بسیار دلشکسته  بود!

وی ادامه داد: بعد از مدتی دفتر وحید نیکخواه آزاد و فرشته طائرپور جدا شد و این بانو در همان دفتر که معروف و واقع در پیچ شمیران است، باقی ماند. دفتر به نوعی به پاتوق ما تبدیل شده بود و در طی این سال‌ها با فرشته طائرپور در ارتباط بودم و رفیق یکدیگر شده بودیم و من در حال حاضر احساس می‌کنم یک پشتیبان مهم را به صورت شخصی از دست داده ام البته می‌توانم به جرئت بگویم نه فقط من بلکه بسیاری از بچه‌های سینما این حس را دارند و در آینده که ایشان نیست این حس بدتر خواهد شد.

کارگردان «یادداشت‌های یک زن خانه دار» با بیان اینکه فرشته طائرپور بانویی خاص، بسیار بامعرفت و بامحبت و بسیار خوش قلب بود، بیان کرد: انگار کمک کردن به همه تبدیل به وظیفه اصلی فرشته طائرپور در زندگی اش شده بود و بارزترین خصیصه ایشان بود.

کرامتی با بیان اینکه رزومه ایشان کاملا مشخص است، مطرح کرد: ایشان برای سینمای کودک و نوجوان بسیار وقت گذاشت، کمک فکری می‌داد و بسیار تلاش کرد. فرشته طائرپور یکی از موثرترین افراد در جشنواره کودک و نوجوان بود و در حقیقت دوست داشت سینما کودک به روزگار خوش دوران خود در دهه ۶۰ بازگردد.

وی افزود: ایشان هم مانند تمام کسانی که قصد کار کردن دارند، اما کسی قدرشان را نمی‌داند، در سه سال اخیر از کار برای سینمای کودک کنار کشید و بسیار دلشکسته و ناراحت بود چراکه می‌دید هر تلاشی می‌کند کسی گوش نمی‌دهد و حمایت و پشتیبانی صورت نمی‌گیرد. به نظر من یکی از مهمترین دلایلی که باعث شد جشنواره کودک و نوجوان در چند سال اخیر رنگ ببازد عدم حضور فرشته طائرپور بود.

بازیگر «نجوا» با اشاره به اینکه هر کس هرجا گیر می‌کرد گشاینده گره فرشته طائرپور بود، گفت: فرشته طائرپور اگرچه این اواخر در سینمای کودک نبود، اما جا‌های دیگر مشغول به کار و کمک رسانی بود. ایشان برای تک تک افراد وقت می‌گذاشت و پیگیر بیمه سینمایی‌ها و مالیات و دارایی آن‌ها بود و بسیار برای این کار تلاش کرد.

کرامتی در ادامه با بیان اینکه قرار نیست در این مملکت اتفاقی رخ بدهد، تصریح کرد: چرا باید فرشته طائرپور به دلیل کرونا فوت کند؟ در کشوری که این همه ادعا دارند و مسئولان با وقاحت از موفقیت هایشان در همه عرصه‌ها دم می‌زنند، این اتفاق مسخره نیست؟ می‌گویند کشور‌های جهان ۲ تا ۳ واکسن تولید کردند در حالی که ما از ۷ واکسن رونمایی کردیم پس این واکسن‌ها کجاست و چرا باید افراد یکی یکی پرپر شوند.

کارگردان «ترانه کوچک من» در پایان خاطرنشان کرد: پرسنل بهداشت و درمان و مراکز درمانی در حال فروپاشی هستند و برخی حرف‌ها با وقاحت در این شرایط ادامه دارد. این حرف‌ها سیاسی نیست بلکه درد اجتماعی است و باید آزادی وجود داشته باشد که افراد از مشکلات خود بگویند.

انتهای پیام/
 
گفتگو از : سپیده شریعت رضوی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار